DTM_Oschersleben.jpgOldtimer_Express.jpgAX_Humpolec.jpg

  • Bála jsem se, že skončím v poli poražených,

    Šárka s NatálkouJuniorská vicemistryně světa v zimním triatlonu. To je titul, kterým se po uplynulém víkendu může pyšnit Natálie Grabmüllerová. Ta na šampionátu v italském Cogne nestačila jen na jedinou závodnici a na stupních vítězů si na krk pověsila stříbrnou medaili. Jak se pro ni závod vyvíjel, jak ji pomáhali rodiče a s jakými cíly do závodu šla, to se dozvíte v následujícím rozhovoru.

    23. 2. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • SCC se vrací do Čech, ex šampion Matzinger také

    ilustračníV roce 2014 čeká na jezdce Sports Car Challenge další sezóna na evropských okruzích a konečně po sedmi dlouhých letechn navštíví automotodrom v Brně.

    20. 2. 2014 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Český pohár v aquatlonu staruje v Českých Budějovicích

    aquatlonV sobotu 22. února odstartuje v Českých Budějovicích Český pohár v aquatlonu, což je kombinace plavání a běhu. Na jih Čech zamíří i reprezentantka s olympijskými ambicemi Petra Kuříková a zřejmě i bronzová medailistka z MS v zimním triatlonu Šárka Grabmüllerová. Pořadatele těší velký zájem a doufají, že se na start postaví více než dvě stovky závodníků.

    19. 2. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Šárka Grabmüllerová obhájila na MS v zimním triatlonu bronz

    ilustračníV Itálii se o víkendu koná mistrovství světa v zimním triatlonu a v sobotu byly v Cogne na plánu individuální závody. Česká výprava se i bez dvojnásobné mistryně světa Heleny Erbenové ukázala ve skvělém světle a získala dvě medaile. Šárka Grabmüllerová v závodě žen obhájila bronz, její dcera Natálie skončila mezi juniorkami druhá a raduje se ze stříbra.

    17. 2. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Evropský pohár v Adventure Race - Timex winter raid

    bezkyO víkendu skončil EP v Adventure Race velkým českým úspěchem. Češi obsadili vynikající 2. místo, když nestačili jen na Estonce, ale uhájili stříbro před Ruskými reprezentanty. Zatímco v ČR je jaro, zimní AR proběhl v mrazivé zimě a hlavně v noci bylo závodění hodně drsné. Vyhlášená jachtařská oblast Polska znamenala celý závod vichr, který znamenal v noci pocitovou teplotu -40 st.C.

    17. 2. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Reprezentanti vyrazili na MS v zimním triatlonu, Šárka Grabmülle

    triatlonV Itálii se o nadcházejícím víkendu uskuteční mistrovství světa v zimním triatlonu a česká výprava už nabrala směr Cogne. I když v sestavě chybí úřadující mistryně světa Helena Erbenová a nejlepší český muž z loňského šampionátu Pavel Jindra, věří šéf výpravy Ivo Grabmüller v zisk dvou medailí.


    Vloni čeští reprezentanti přivezli z mistrovství světa v zimním triatlonu tři medaile. Helena Erbenová obhájila zlato z roku 2012, Šárka Grabmüllerová brala bronz a stejný kov vybojovala i smíšená štafeta. Letos je polovina týmu ze zdravotních důvodů obměněna. Dvojnásobnou mistryni světa z uplynulých dvou let Erbenouvu trápí už od začátku ledna záněty dutin a průdušek, Pavla Jindru vyřadily pády v závodě Českého poháru v Hlinsku, po kterých skončil v nemocnici.

    15. 2. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Erbenové se rozplynul sen o třetím titulu

    triatlonČeská reprezentantka Helena Erbenová měla o nadcházejícím víkendu v Cogne bojovat na mistrovství světa v zimním triatlonu o třetí titul světové šampionky v řadě. Bohužel zdravotní stav jí do Itálie nepustí. Český triatlon tak přišel o žhavé medailové želízko nejen pro individuální závod, ale i pro závod smíšených štafet.


    Heleno, zdravotní lapálie vás nepustí do Itálie obhajovat titul mistryně světa v zimním triatlonu. Co vás přesně trápí?
    Zprvu to bylo nachlazení, pak se to ale změnilo v zánět dutin. Brala jsem jedny antibiotika, pak začala lehce s tréninkem a skolilo mě to znovu. Navíc se k tomu přidal ještě zánět průdušek.

    13. 2. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Evropský pohár v Adventure Race: EP v AR - Timex winter raid

    adventure_race_tem_nutrendDatum: 4.2 2014 - 9.2 2014 430km NONSTOP, mrazy -15 st.C Reprezentační tým: Nutrend/ OpavaNet/S21 Kristýna Skalická, Pavel Paloncý, Filip Šilar, Marek Navrátil

    O víkendu skončil EP v Adventure Race velkým českým úspěchem. Češi obsadili vynikající 2. místo, když nestačili jen na Estonce, ale uhájili stříbro před Ruskými reprezentanty. Zatímco v ČR je jaro, zimní AR proběhl v mrazivé zimě a hlavně v noci bylo závodění hodně drsné. Vyhlášená jachtařská oblast Polska znamenala celý závod vichr, který znamenal v noci pocitovou teplotu -40 st.C.

     

     

     

    11. 2. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Český pohár v zimním triatlonu pokračoval v Praze

    triatlonPavel Jindra a Dana Chaloupková vyhráli druhý závod Českého poháru v zimním triatlonu. Na dostihovém závodišti v pražské Chuchli se jel duatlon a právě v kombinaci běhu a lyžování byli výše zmínění sportovci nejlepší.

    4. 2. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Adidas 24 hodin na Lysé hoře 2014

    survivalO víkendu proběhl nejnáročnější zimní závod v ČR - Mistrovství ČR v zimím horském maratonu - Adidas 24 hodin na Lysé hořeMistrem republiky v zimním horském maratonu jednotlivců Adidas 24 hodin na Lysé hoře se stali mezi muži Jan Zemník a v kategorii žen Linda Beniačová ze Slovenska před Mistryní ČR Klárou Rampírovou. Zemník zvládl za 24 hodin ve 20 stupňových mrazech 13 vyběhout na Lysou Horu.

    27. 1. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Mrazivý Jablonec zatopil triatlonistům

    zimní triatlonVe sportovním areálu Břízky v Jablonci nad Nisou odstartoval Český pohár v zimním triatlonu. Z vítězství se v mrazivých podmínkách podle očekávání radovala největší favoritka Helena Erbenová. České muže předčil slovenský triatlonista a mistr světa v kategorii do 23 let Peter Mosný.

    27. 1. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Petr Lusk po roce znovu vítězem fotografické soutěže Zlaté oko

    P. LuskJen pár hodin po návratu z Rallye Dakar, kde jako týmový fotograf doprovázel tým KM Racing a pořídil další spoustu nezapomenutelných snímků, převzal Petr Lusk opět prestižní ocenění Zlaté oko 2014 za nejkrásnější motoristickou fotografii roku 2013. V devítileté historii soutěže, která jako obvykle doprovází předávání Zlatých volantů, je Petr teprve druhým českým fotografem, který dokázal prvenství v této anketě obhájit.

    26. 1. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • European Hill Climb Championship pojede ve Šternberku i letos

    SvobodaEvropské mistrovství závodů do vrchu pojede opět i v Česku, oblíbené Ecce Homo Šternberk v kalendáři nechybí ani letos a nový FIA Hill Climb Masters se chystá na první ročník do Luxemburska.

    26. 1. 2014 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Evropský pohár cestovních vozů startuje v Le Castellet

    foto FIA ETCCLoni jsme viděli ETCC v Brně a úspěšný pohár cestovních vozů, ve kterém zvítězil Petr Fulín se k nám do Brna letos nepodívá. Petr Fulín loni zaslouženě zvítězil v Evropském poháru cestovních vozů s BMW 320si E90 S2000. Některá média si trochu spletla tento pohár cestovních vozů s Mistrovstvím Evropy, ale FIA vypisuje zatím jen pohár určený dvoulitrům a vozům S1600. Tak tomu bude i letos.

    23. 1. 2014 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Český pohár v zimním triatlonu odstartuje v Jablonci

    zimní triatlonV sobotu 25. ledna odstartuje v Jablonci nad Nisou v areálu Břízky Český pohár v zimním triatlonu. První zastávkou měl být už o minulém víkendu jihočeský Vimperk, ale kvůli nedostatku sněhu se termín tradičního sportovního klání přesunul na březen. Ani v Jablonci nejsou sněhové podmínky ideální, takže se závod pojede jako duatlon.

    23. 1. 2014 | Rubrika: Triatlon

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.